Dagnýr´s far er Atlas fra Selfossi som er super kåret med 8,73 af Jóhann Skúlason, og han har også redet flere stævner på ham. Dagnýr viser en fantastisk trav, og så har han jo en halv storesøster på gården, nemlig Maía som også er efter Atlas.
Vi er spændte på hvad de bliver til..
Una (lånehoppe) fik endelig ro på sig og spyttede ham her ud.
Dagnýr betyder ny dag, et navn vi synes passer godt, både fordi natten gik og det blev dag før Una endelig slap ham ud, og fordi da vi var ved at beslutte os for følnavne, mistede vi et 1 mdr hingsteføl, så vi følte at navnet Dagnýr betød at vi kunne komme videre fra vores sorg over at miste et meget dejligt føl, vi følte længe at vi havde brug for en ny dag.
Una lånte vi fordi hun naturligt har en meget flot gang, med store skuldersving som vi godt kan lide. Dagnýr er hendes andet føl, og på trods af det så havde hun allerede for vane af at fole i boks, selvom hun ikke var vant til at være på boks hos os - det var jo juni måned - men det var derfor hun trak tiden ud, hun ville ind.
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net