Tilridning og træning

Individuel træning ud fra hestens potentiale og fysik.
Vi har livs lang erfaring i at træne islandske heste både generel tilridning og træning, og mere speciel træning f.eks træning af heste der er meget nervøse. 

Islandskeheste til salg

Se mere om vores heste under fanen, eller kontakt os, måske kender vi din nye hest.

Følg os på Facebook

Hvem er vi

Krarup Nielsen, Raunsbjerggaard
Her på vej på sjælden ferie, og ellers er vi også sammen om det hele på Raunsbjerggard.
Læs mere om os her.

 

Raunsbjerggaard 
Det lille stutteri med den store erfaring

Islandske heste til salg

Raunsbjerggaard I/S er et stutteri, hestepension og idyllisk landsted med den islandske hest i absolut centrum. Raunsbjerggaard ejes og drives af Rikke, Jens og Janne Krarup Nielsen. Vi bor i naturskønne omgivelser i området omkring Hvalsø, Kisserup, Ledreborg, Lejre. 15 km fra Roskilde, 22 km fra Ringsted, 70 km fra Storebæltsbroen.

Se hvor vi bor på google maps:
Raunsbjerggaard.

 

Siden vi købte vores første islandske hest i 1979 har den fantastiske hesterace betydet rigtig meget for os. Vi har i alle årene beskæftiget os med avl, træning, tilridning, deltaget i ved VM, og NM - Rikke som landsholdsrytter samt holdleder og Janne som landsholdsryttere og Jens som dommer.
Læs mere om os i fanen: Hvem er vi.

Klik på billederne/fanerne for mere info

Individiuel træning og vejledning

Alle heste og ryttere vi vejleder bliver arbejdet med henblik på at det skal være sjovt, sundt og holdbart at være ridehest.
Vi har en stor forståelse, viden og praktisk erfaring om hestens muskler, biomekanisme, anatomi samt fysiologi, vi har det altid med i al vores træning og undervisning.
Vores heste skal holde længe og ikke slides, men afspændes så styrke og samling kommer uden spændinger, hver gang vi træner, og det starter hos rytteren.

genoptræning af hest

Vi underviser og vejleder også i (styrke)træning af hesten fra jorden - Ring 21473623 for information
 
Undervisning tilbydes
Undervisning på islandske heste
Örn bruges til undervisning ind i mellem, han er meget velredet, og gør det man beder dem om, også det forkerte. Det gør ham velegnet i et forløb med ejerne af de heste vi har i træning/tilridning. Vi har kun i begrænset omfang generel undervisning på vores heste. 
Læs mere under fanerne: Hvem er vi og Priser.

Vores heste

Islandskeheste

Vi nærmer os føl nr 100, du kan se mere om alle vores nuværende heste, og mange af de heste vi tidligere har haft ved trykke på billedet her over.
Efter Gumi
Sygeophold
Sygeophold for heste, sygefold, pleje af syg hest, opstaldning af skadet hest
Vi tager også heste i opstaldning der kræver en anden form for
pasning/pleje/medicin.


Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net