Trailerkørsel:

Vi træner ikke, som sådan, vores heste i at køre trailer. Der skal ofte flere heste afsted samtidig, og det er en stor trailer, som virker indbydende at gå op i. Hestene bliver fra føl tranporteret, så de har alle prøvet det tidligt i deres liv, og da de efterfølgende bliver kørt rundt mellem sommerfoldene bliver det hurtigt, en vant oplevelse.

Vi har tilladelser til at transportere heste i op til 8 timer.

Vi har kompetancebevis og køreskive i bilen, så vi kan køre med andres heste.

Traileren har plads til 5 islændere, hestene står på tværs af kørsels retningen.

Når vi kører med hesten, har de oftest adgang til wrap på turen. Vi lægger det på gulvet, så hesten spiser i dens naturlige højde, og samtidig opfordres til at tage hovedet ned. Dette mener vi er vigtigt aht. dens luftveje, der er indrette således at div. slim der opstår hele tiden, ingen mulighed har for at komme ud, hvis ikke hesten kan pruste med hovedet nedad, det er dette hestene kan få transportsyge af. Hvis det er en meget lang tur, og hesten har brug for foder undervejs, er det muligt at hænge tranportkrybber op i traileren. Det vil typisk være vådt foder (opblødte roepiller) og noget tilskudsfoder vi vil tilbyde den. Desuden kan vi også hælde vand i disse krybber.


 

Skal vi køre heste et sted hen for dig koster det 325,- pr påbegyndt halve time, for leje af chauffør, bil og trailer samt diesel.

Vil du have din hest med os til et sted, vi alligevel kører til, koster det som ovenfor, men divideret med antallet af heste i traileren.

Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net