Tilridning af heste:

Tilridningen sker på hestens præmisser og grundlægges fra jorden. Her foretages dominans-øvelser og basale signaler indlæres. Oplevelser i terrænet sker både alene og i ledtog med en erfaren følgesvend. Fysisk krævende metoder som longering og kørsel i dobbeltliner bruges kun i mindre omfang til den helt unge hest. Det er vigtigt for os at fremelske et godt ridehumør i hesten og undgå at presse den unødigt frem.

Jannes fuldtidsarbejde er på gården, her er middagspausen taget med ud, for at overvåge hoppe der viser tegn på snart at fole
 
Janne Krarup Nielsen tilbyder:
    Træning af heste:

"Min indgang bygger på de klassiske principper, men jeg har altid været åben for nye tanker og brugbare metoder. Bruger meget tid på at fordybe mig i ny lærdom, og tager løbende på efteruddannelse", siger Janne.

Janne Krarup Nielsen, ridelære, rideinstruktør, TIH instruktør
Mere om Janne:
"Det der er vigtigt for mig i træning og undervisning er, at forstå hvordan, og hvorfor heste reagerer som de gør", siger Janne Krarup Nielsen. "I træningen er det vigtigt at grundridningen er ok. Hesten skal forstå simple ting, der bygges sammen, så den fysisk og psykisk bliver i stand til at udføre opgaverne. Det giver en stærk, smidig og smuk hest. Rytteren skal arbejde med sine gode og svage sider, sin balance og spændinger for at udvikle sig. Næsten alle heste kan blive bedre, og udvikles nærmest hele livet, men det samme gælder rytteren. Skynd dig langsomt uden at det bliver kedeligt. Vejen er byggeklodser trin for trin, der skaber rammerne for tryghed og styrke for hest og rytter. Der er intet, der faktisk er nyt i det, men der er forskellige metoder til forskellige tider og mennesker, der ønsker de samme resultater", forklarer Janne.
 
Undervisning: 
undervisning på islandskhest

"Det der er vigtigt for mig i træning og undervisning er, at forstå hvordan, og hvorfor heste reagerer som de gør", siger Janne Krarup Nielsen. Rytteren skal arbejde med sine gode og svage sider, sin balance og spændinger for at udvikle sig. Næsten alle heste kan blive bedre, og udvikles nærmest hele livet, men det samme gælder rytteren. Skynd dig langsomt uden at det bliver kedeligt. Vejen er byggeklodser trin for trin, der skaber rammerne for tryghed og styrke for hest og rytter", siger Janne.

Det skal være sådan at hesten er er glad før og efter den har arbejdet, her er det Vórdís på 5 år.
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net