Aleiga er Rikke´s første hjemme avlet føl. Hun er født i Herning, da Rikke var ansat på stutteri Krøjgaard dengang i 1997 hvor billedet er fra.
Aleigas mor, Gullveig købte Rikke kort after ansættelsen i Herning, det var forelskelses ved første skridt - hun havde en fantastisk skridt, super tölt og sjovt gemyt da hun elskede at lære og lege - men nogen smuksak var hun dog ikke. Rikke vandt mange flotte placeringer på Gullveig, og for at give hende lidt ro satte Rikke hende i fol med Krøjgaards super smukke 4 gænger hingst
Skarði frá Syðra-Skörðugili, IS1988157266 - der også gik stævner på højeste nivaeu.

Aleiga var super let at tilride, hun havde nemt til tölt, hun kunne sætte sig helt utoligt nemt bag til, og var i det hele taget en gummihest med god ridevilje. Hun blev solgt pga. Rikke skulle igang med uddannelse, og manglede penge, her fik hun sit første føl, og var efterfølgende en super dejlig skovturshest. Mange år senere byttede vi os så tilbage til Aleiga i forbindelse med en hest skulle trænes - det har vi bestemt ikke fortrudt! Hun har lavet 3 skønne føl til os:
Gullveig
Síríus
Baldur
Desværre fik vi ikke noget 2018 føl fra hende, der gik lidt "ged" i opholdet hos hingsten, samt i scanningerne af hende efterfølgende - men det blev der rettet op på i sommeren 2018, hun er drægtig med Solon fra Lysholm og skal fole til Juni.                                     
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net