Odda fra Gultentorp, Vigdis fra Gultentorp, super avls hoppe
Vígdís har 11 halv søskende, efter samme hoppe, 5 er flot kåret, og to af dem var med til VM 2013 (Billeder her under) Er du lidt forvirret nu, så er det måske fordi den ene søster også hedder Vigdis.
Denne her Vígdís er født i 1996, og blev solgt til vores "genbo" da hun var 5 år. Her var hun børnehest de første mange år, efter fulgt af at være selskabshest.  Trods hun ikke er særligt veltrænet, så har hun altid kunne tölte og trave, selvom hun har meget pas. Hun har en flot lang hals, og god vilje.
Vi har kendt Vigdis i næsen alle disse år, men glemte lidt hvad hun hed til efternavn, indtil hun en dag skulle sælges! Så ringede ejeren og sagde at hun blev kimet ned, efter hun havde sat hende på Joras - den sag måtte vi så lige undersøge lidt, og nu står hun hos os og er drægtig.
Hun har lavet 3 hingsteføl til os, Svanur, Huginn og Prins. Vi håber at hun når at lave en hoppe til os også. Indtil videre kan vi se de er elegante med flot hals, og dejligt gemyt, og de viser alle gangarter.
Hun har hos avler også fået et føl, og indtil videre er det kun Prins der har fået farven efter hende.
  
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net