Eldey er sidste afkom efter vores tidligere avlshoppe Elding, der har givet stribevis af gode rideheste. Eldey er efter Ténor og er ligesom sin far var, en meget energisk og sjov hest. Eldey er 5 gænger med en super smuk trav og galop, hun har et blup på 104. Eldey har udviklet ringfod efter at hun fik en torn fra et træ i kronleddet, hun ikke er halt deraf, men har ridepause nu da vi ønsker afkom efter hende. Det første føl fra maj ´18 er et flot stort hoppe føl (Rosa) og nu er hun drægtig med Staumur fra Fet. Vi forventer os rigtig meget af det kommende afkom, dog kan vi godt overtales til at sælge Eldey og maven til 60.000 kr.


Eldey som ung, og uden så meget pandehår så man nemt kan se hendes smukke øjne. Eldeys farve er super flot, meget mørk rød og så lyser hun op med sin blis. Eldeys første føl, Rosa, har også fået en flot blis og den smukke røde farve som sin mor.
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net