Midt i en tragisk historie, er der også en solstråle historie:
Moderløst føl
SOLGT
Midas mistede sin mor da han var ca 2,5 måned gammel. På billedet dier han ved sin nye mor, i mens papbror Toti og søster Sigga er tær på.
Midas har arvet sin mor Svarta-Perla´s klogskab, da han var få uger gammel fandt han ud af at der var flere end én sort hoppe der havde en mælkebar, og det blev hans redning nogle måneder senere.

Svarta-Perla dør på tragisk vis da Midas er med hende til hingst, og det opdages først en uge senere, at han ingen mor har. Men Midas har ikke lidt nogen nød i den uge, i hertfald ikke hvad føde angår, for der var andre sorte hopper til den hingst med god mælk. Heldigvis var ejeren af den hoppe Midas gik sammen med da det blev opdaget, søde Katrine Langvad, der lod os låne hendes heste i al den tid vi synes Midas havde behov.

Man kan tænke at det måske nok var blevet opdaget hurtigt, at der manglede en hest, hvis Midas havde været sulten og derfor skabt mere uro, i den store flok heste der gik ved hingsten. Men midt i alt det forfærdelige med Svarta-Perla´s måde at komme af dage på, så her her en sød og dejlig historie vi stadig trøster os med, selvom det altid vil stikke i os når vi tænker tilbage på den sommer i 2013.

- se under: Heste vi mindes
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net