Solgt
Her er smukke Dögun fotograferet i juni ´18, ca et år efter hun flyttede ind hos os.

Dögun er tidligere dagligt blevet redet af Janne, og brugt hun til lærehest til dem som skal op på en hest, der gør det man beder den om.

Dögun har 4 adskilte dejlige gangarter, og lytter man til hende, så får man en ven for livet! Hun er utrolig smuk, kær og venlig.

Vi overtog hende da avler/tidligere ejer ikke passede sammen med Dögun, og hun har på den måde lært sig selv at blive usikker. Det fik Janne arbejdet med og på banen blev hun ikke usikker, og arbejdede bare til rytteren blev træt, på tur kunne hun stoppe op en enkelt gang på udvejen (Måske) men så fik man hende bare videre. Hun trives ikke med en bange og/eller spændt rytter eller nybegyndere, hun er en følsom hest, men det er jo det vi elsker.
Dögun har en god afstamning og bygning, derfor har vi sat hende i avlen. Hun trives godt som mor, hun passer meget godt på sit føl, og på sig selv, så hendes selvtillid er i den grad vokset. Hun fik et meget!! stort og flot hingsteføl i 2020.
Dögun er ca. 137 cm. BLUP: 104 (det ændrer sig)
Dögun og foster kan evt. købes, ring for info.

 

Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net