Vi ejede aldrig Svarta- Perla,  hun blev kåret som ung, og vi var så heldige at måtte bruge hende og vi fik derfor Midas. Billedet er et af de sidste der blev taget af hende før hun blev sendt afsted til hingst i 2013
Selv ved at skrive dette ,så lang tid efter presser tårerne sig frem, Svarta-Perla døde en pinsom død i et strømhegn hos hingsteholderen.
Vi havde hende i 2 sæsoner, en enestående hest der lavede nogle meget dejlige afkom, hun kom dog ikke i fol i første sæson hos hos. Hun var en af de der rigtig kloge heste, der lyn hurtigt regnede ud hvor den lille vandkop på den mega store fold var, typen der ikke blandede sig med flokken, før hun var i brunst og skulle finde sig en hingst.
Vi købte Matti og Sigga af avleren før uheldet.
Sigga har været i fol, men fik et dødfødt føl. En bedækningsskade efterfølgende gjorde at hun måske ikke kunne fole sikkert, hun blev dog heller ikke i fol. Vi satser på at Sigga kan blive godkendt af ekspertene, til at kunne fole om få år, så vi kan få noget mere af Svarta-Perla i fremtiden.
 
En meget tidlig men smuk morgen i Maj 2013, hvor Midas er netop blevet født.

Og nedenfor ligger Midas trygt i Svarta- Perlas store mave.
Raunsbjerggaard I/S - Raunsbjergvej 14 - 4330 Hvalsø - raunsbjerggaard@gmail.com - Kontonr. 5377-0246487 Mobile pay: 21473623
Lav din egen hjemmeside med mono.net